Om oss

Vi skaper Løsningene du trenger

ARKA har et unikt anlegg i norsk sammenheng, og alle operasjoner i produksjonen foregår hos oss. Vi er en ledende aktør innen produksjon av distribusjonsskap og kundetilpassede mekaniske produkter som kraner, krokløftere og tippkasser. Det arbeides kontinuerlig med produktutvikling, og med å gjøre våre egenproduserte ARKA løsninger stadig bedre i forhold til både bruk, vedlikehold og design.

Optimalt produsert

Med såkalt "kundetilpasset masseproduksjon" går tekniske grunnløsninger igjen i alle produktene, slik at produksjonen får best mulig flyt. Det legges ned mye arbeid for å finne optima le materialer og utstyr fra leverandører og produsenter i både Norge og Europa - et stort fortrinn ARKA har i forhold til flere av våre konkurrenter. Vår belønning er fornøyde kunder!

Økonomisk lønnsomt

All transport handler om vekt og masse som skal flyttes. Vi har som mål å gjøre denne prosessen så økonomisk som mulig for kundene vå re. ARKA kombinerer derfor lav vekt med moderne ingeniørkunst. Lette metaller, som aluminium i profiler og konstruksjoner med styrke og holdbarhet innenfor myndig hetenes krav, er med på å redusere vekten. Alt materiell i skapene og arbeidet som gjøres, tar sikte på å gjøre produktene så lette som mulig, og sikre en mer økonomisk drift for deg som kunde.

Trygt levert - til rett tid

ARKA står for pålitelighet og trygghet, og vi leverer alltid etter avtale. Vi designer våre produkter i AutoCad og modellere i 3D, dette gir våre kunder en unik mulighet til å visualisere det ferdige produktet før produksjon og optimalisere det til sitt eget bruk. Vi har egen mekanisk avdeling med avansert produksjonsutstyr, sertifiserte sveisere og egen lakkboks - altså all produksjon i eget hus.

Ledende leverandører

ARKA har alltid knyttet til seg kvalitetsleverandører på produkter vi ikke produserer selv, og bland disse finner man EFFER, JOAB, HFR, Ferrari og Maxilift. Gjennom tett samarbeid med våre leverandører er vi med på å forme produktutviklingen slik at det ferdige produktet er optimalisert mot kravstore Norske kunder